2015-07-16 09:27

2015-07-16 09:27

15-16 juli

128 händelserapporter. 3 personer anhållna för stölder/inbrott. En man anhållen i sin frånvaro för Grov misshandel.

07.00

STÖLD/INBROTT/DROGRATTFYLLERI KARLSTAD. Två män 57 respektive 59 år ses bära misstänkt stöldgods i form av verktyg/maskiner till ett fordon på Stockfallet i Karlstad. Bägge männen blir gripna och även anhållna efter förhör.

10.50

STÖLD/INBROTT SÄFFLE. En rörfirma som haft inbrott. Klippt ett staket och sedan brutit upp en dörr till företaget.

13.40

TRAFIKOLYCKA E45 TORSBY. Kollission mellan en lastbil och en personbil i höjd med Granevik. I personbilen färdades två personer som är avförda till Torsby sjukhus. De har fått ont i nacke och rygg. Stopp i trafiken en stund.

14.48

TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, VÄSTRA FÅGELVIK, ÅRJÄNG. En A-traktor har kört in i en stolpe och voltat och sedan hamnat i diket på andra sidan vägen. Två tjejer färdades i fordonet. Föraren hade fått ont i nacken och passageraren hade skadat en arm. Båda fördes till Centralsjukhuset i Karlstad för vård. A-traktorn tagen i beslag för teknisk undersökning då den misstänks gå fortare än tillåten hastighet.

18.13

TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, VÄSE. En kille på en crossmotorcykel körde in i sidan på en bil som skulle göra en vänstersväng. Killen förd till Centralsjukhuset i ambulanshelikopter med en befarad handledsfraktur.

19.25

HÄMTNING TILL FÖRHÖR, KARLSTAD. Vid en kontroll av en person som uppträtt hotfullt anträffas en cykel som han hade med sig. Cykeln visade sig var stulen ur ett förråd vid Bryggudden för ca en månad sedan. Den 33-årige mannen hämtades till förhör och cykeln togs i beslag. Han är frigiven efter förhör.

21.48

TRAFIKOLYCKA ÄLG LAKHEDEN, HAGFORS. Personbil- Älg. Inga personskador och sidan på bilen intryckt. Älgen försvann från platsen.

23.35

FÖRSÖK TILL STÖLD/INBROTT TROLLSTIGEN, SÄFFLE Vittne ser två personer försöka ta sig in i ett hus där de är bortresta. De skräms iväg av grannar och en grips på flyende fot. Avspärrat för brottsplatsundersökning under torsdagen. Anhållen efter förhör.

00.05

NARKOTIKABROTT PARKGATAN , KIL Två personer kontrolleras och båda har narkotika på sig. Den tredje kommer från sin lägenhet och även han har narkotika på sig. Husrannsakan i dennes bostad. En liten mängd narkotika anträffad.

02.47

GROV MISSHANDEL JÖSSEFORS, ARVIKA En kvinna som blivit misshandlad och knivskuren i handen av en fd. pojkvän. Denne är anhållen i sin frånvaro.

04.18

STÖLD/INBROTT STOCKFALLET, KARLSTAD Inbrott i Stockens aktivitetshus. man har krossat ett fönster.

07.00

STÖLD/INBROTT/DROGRATTFYLLERI KARLSTAD. Två män 57 respektive 59 år ses bära misstänkt stöldgods i form av verktyg/maskiner till ett fordon på Stockfallet i Karlstad. Bägge männen blir gripna och även anhållna efter förhör.

10.50

STÖLD/INBROTT SÄFFLE. En rörfirma som haft inbrott. Klippt ett staket och sedan brutit upp en dörr till företaget.

13.40

TRAFIKOLYCKA E45 TORSBY. Kollission mellan en lastbil och en personbil i höjd med Granevik. I personbilen färdades två personer som är avförda till Torsby sjukhus. De har fått ont i nacke och rygg. Stopp i trafiken en stund.

14.48

TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, VÄSTRA FÅGELVIK, ÅRJÄNG. En A-traktor har kört in i en stolpe och voltat och sedan hamnat i diket på andra sidan vägen. Två tjejer färdades i fordonet. Föraren hade fått ont i nacken och passageraren hade skadat en arm. Båda fördes till Centralsjukhuset i Karlstad för vård. A-traktorn tagen i beslag för teknisk undersökning då den misstänks gå fortare än tillåten hastighet.

18.13

TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, VÄSE. En kille på en crossmotorcykel körde in i sidan på en bil som skulle göra en vänstersväng. Killen förd till Centralsjukhuset i ambulanshelikopter med en befarad handledsfraktur.

19.25

HÄMTNING TILL FÖRHÖR, KARLSTAD. Vid en kontroll av en person som uppträtt hotfullt anträffas en cykel som han hade med sig. Cykeln visade sig var stulen ur ett förråd vid Bryggudden för ca en månad sedan. Den 33-årige mannen hämtades till förhör och cykeln togs i beslag. Han är frigiven efter förhör.

21.48

TRAFIKOLYCKA ÄLG LAKHEDEN, HAGFORS. Personbil- Älg. Inga personskador och sidan på bilen intryckt. Älgen försvann från platsen.

23.35

FÖRSÖK TILL STÖLD/INBROTT TROLLSTIGEN, SÄFFLE Vittne ser två personer försöka ta sig in i ett hus där de är bortresta. De skräms iväg av grannar och en grips på flyende fot. Avspärrat för brottsplatsundersökning under torsdagen. Anhållen efter förhör.

00.05

NARKOTIKABROTT PARKGATAN , KIL Två personer kontrolleras och båda har narkotika på sig. Den tredje kommer från sin lägenhet och även han har narkotika på sig. Husrannsakan i dennes bostad. En liten mängd narkotika anträffad.

02.47

GROV MISSHANDEL JÖSSEFORS, ARVIKA En kvinna som blivit misshandlad och knivskuren i handen av en fd. pojkvän. Denne är anhållen i sin frånvaro.

04.18

STÖLD/INBROTT STOCKFALLET, KARLSTAD Inbrott i Stockens aktivitetshus. man har krossat ett fönster.