2015-04-14 06:51

2015-04-14 06:51

13-14 april

POLISDYGNET

07.09 RINGA NARKOTIKABROTT, VÄRMLANDS NYSÄTER.

En 46-årig man medtagen för kroppsbesiktning.

07.48 TRAFIKOLYCKA ÖRSHOLMSLEDEN, KARLSTAD.

En personbil färdas på Örsholmsleden och föraren ser att trafikljusen längre fram slår om till rött. Hon bromsar då in och bakomvarande förare observerar inte detta i tid utan kör in i framförvarande bil. Båda förarna förda till Centralsjukhuset för kontroll.

13.38 INBROTT I BOSTAD VISNUM SOMMERSTAFALLET, KRISTINEHAMN.

Man har brutit upp ett fönster och sedan tillgripit läsplatta, tv, guld och smycken. Brottsplatsundersökning utförd.

15.20 DROGRATTFYLLERI LV 246 SAMT NARKOTIKABROTT RINGA, FILIPSTAD.

Vid en fordonskontroll uppvisar föraren tecken på drogpåverkan. Även passageraren uppvisar tecken på påverkan. Båda medtags för kroppsbesiktning.

17.20 VILLAINBROTT BJÖRNEBORG, KRISTINEHAMN.

Ett fönster har brutits upp. Smycken, kontanter och alkohol är tillgripet. Hela huset genomsökt.

17.44 ANTRÄFFAD EFTERLYST LVU.

Överlämnad till social-jouren i Karlstad.

22.23 RATTFYLLERI ÅRJÄNG.

Ett fordon larmas ut där föraren misstänks vara påverkad av alkohol. Stopp kontroll Solberga. Föraren, en 32-årig man blåser positivt i sållningsinstrumentet och får medfölja för kroppsbesiktning. Resultat: 0.25 mg/l.

22.37 RATTFYLLERI HAGFORS.

Bil med husvagn stoppas och kontrolleras efter misstanke om rattfylleri. Föraren, en 37-årig man får medfölja för kroppsbesiktning. Föraren även misstänkt för bland annat att ej stannat på polismans tecken, grov olovlig körning samt brott mot knivlagen. Mannen såpass berusad att han är inlagd för tillnyktring.

23.59 DROGRATTFYLLERI/RINGA NARKOTIKABROTT KRISTINEHAMN.

Vid en förar och fordonskontroll på RV 26 söder om Kristinehamn uppstod misstanke om att föraren, man född -87 och passageraren, också man född -80 var narkotikapåverkade. Båda medtagna för kroppsbesiktning.

07.09 RINGA NARKOTIKABROTT, VÄRMLANDS NYSÄTER.

En 46-årig man medtagen för kroppsbesiktning.

07.48 TRAFIKOLYCKA ÖRSHOLMSLEDEN, KARLSTAD.

En personbil färdas på Örsholmsleden och föraren ser att trafikljusen längre fram slår om till rött. Hon bromsar då in och bakomvarande förare observerar inte detta i tid utan kör in i framförvarande bil. Båda förarna förda till Centralsjukhuset för kontroll.

13.38 INBROTT I BOSTAD VISNUM SOMMERSTAFALLET, KRISTINEHAMN.

Man har brutit upp ett fönster och sedan tillgripit läsplatta, tv, guld och smycken. Brottsplatsundersökning utförd.

15.20 DROGRATTFYLLERI LV 246 SAMT NARKOTIKABROTT RINGA, FILIPSTAD.

Vid en fordonskontroll uppvisar föraren tecken på drogpåverkan. Även passageraren uppvisar tecken på påverkan. Båda medtags för kroppsbesiktning.

17.20 VILLAINBROTT BJÖRNEBORG, KRISTINEHAMN.

Ett fönster har brutits upp. Smycken, kontanter och alkohol är tillgripet. Hela huset genomsökt.

17.44 ANTRÄFFAD EFTERLYST LVU.

Överlämnad till social-jouren i Karlstad.

22.23 RATTFYLLERI ÅRJÄNG.

Ett fordon larmas ut där föraren misstänks vara påverkad av alkohol. Stopp kontroll Solberga. Föraren, en 32-årig man blåser positivt i sållningsinstrumentet och får medfölja för kroppsbesiktning. Resultat: 0.25 mg/l.

22.37 RATTFYLLERI HAGFORS.

Bil med husvagn stoppas och kontrolleras efter misstanke om rattfylleri. Föraren, en 37-årig man får medfölja för kroppsbesiktning. Föraren även misstänkt för bland annat att ej stannat på polismans tecken, grov olovlig körning samt brott mot knivlagen. Mannen såpass berusad att han är inlagd för tillnyktring.

23.59 DROGRATTFYLLERI/RINGA NARKOTIKABROTT KRISTINEHAMN.

Vid en förar och fordonskontroll på RV 26 söder om Kristinehamn uppstod misstanke om att föraren, man född -87 och passageraren, också man född -80 var narkotikapåverkade. Båda medtagna för kroppsbesiktning.