2015-04-13 06:18

2015-04-14 06:46

12-13 april

POLISDYGNET

08.02 DROGRATTFYLLERI SAMT RINGA NARKOTIKABROTT, KARLSTAD.

En personbil åker från Grums mot Karlstad och den körs av en person som kan misstänkas vara påverkad av narkotika. Bilen stoppas på inne i Karlstad och föraren, en 26 årig man, samt passageraren, en 22-årig man, medtas för kroppsbesiktning.

14.05 MISSHANDEL, OLAGA HOT, ARVIKA.

En man gripen misstänkt för att ha hotat och misshandlat en kvinna. Han frigavs efter förhör.

20.02 RATTFYLLERI, DINGELSUNDSVÄGEN HAMMARÖ.

Vid en trafikkontroll vände en bil och körde från platsen. Bilen påträffades och föraren visade tecken på narkotikapåverkan och medfördes för kroppsbesiktning.

20.03 MISSHANDEL, ÅRJÄNG.

En kvinna som blivit slagen av sin man. Denne är gripen och inlagd för tillnyktring innan förhör kan hållas. Anhållen efter förhör.

20.25 RÅN KONSUM, ÄLVDALSVÄGEN, DEJE.

En man i 20-årsåldern med en kökskniv i handen kom in i affären och tilltvingade sig pengar. Signalemente: ca 20 år, ca 175 cm lång, pratade svenska med brytning. Han var klädd i svart jacka, grå mjukisbyxor och dolde ansiktet. Han lämnade platsen springande i riktning mot Dejeskolan.

01.07 DROGRATTFYLLERI SAMT RINGA NARKOTIKABROTT RV 63, KARLSTAD.

När man ska stoppa en bil försöker denne undkomma. Efter ett kort förföljande stannar bilen och tre personer lämnar springande. Två omhändertas ganska omgående medan den tredje undkommer. Föraren skadar sig när han försöker undkomma då han hoppar över ett staket och bryter troligen armen då. Avförd med ambulans till sjukhuset.

08.02 DROGRATTFYLLERI SAMT RINGA NARKOTIKABROTT, KARLSTAD.

En personbil åker från Grums mot Karlstad och den körs av en person som kan misstänkas vara påverkad av narkotika. Bilen stoppas på inne i Karlstad och föraren, en 26 årig man, samt passageraren, en 22-årig man, medtas för kroppsbesiktning.

14.05 MISSHANDEL, OLAGA HOT, ARVIKA.

En man gripen misstänkt för att ha hotat och misshandlat en kvinna. Han frigavs efter förhör.

20.02 RATTFYLLERI, DINGELSUNDSVÄGEN HAMMARÖ.

Vid en trafikkontroll vände en bil och körde från platsen. Bilen påträffades och föraren visade tecken på narkotikapåverkan och medfördes för kroppsbesiktning.

20.03 MISSHANDEL, ÅRJÄNG.

En kvinna som blivit slagen av sin man. Denne är gripen och inlagd för tillnyktring innan förhör kan hållas. Anhållen efter förhör.

20.25 RÅN KONSUM, ÄLVDALSVÄGEN, DEJE.

En man i 20-årsåldern med en kökskniv i handen kom in i affären och tilltvingade sig pengar. Signalemente: ca 20 år, ca 175 cm lång, pratade svenska med brytning. Han var klädd i svart jacka, grå mjukisbyxor och dolde ansiktet. Han lämnade platsen springande i riktning mot Dejeskolan.

01.07 DROGRATTFYLLERI SAMT RINGA NARKOTIKABROTT RV 63, KARLSTAD.

När man ska stoppa en bil försöker denne undkomma. Efter ett kort förföljande stannar bilen och tre personer lämnar springande. Två omhändertas ganska omgående medan den tredje undkommer. Föraren skadar sig när han försöker undkomma då han hoppar över ett staket och bryter troligen armen då. Avförd med ambulans till sjukhuset.