2015-04-04 08:15

2015-04-04 08:15

3-4 april

POLISDYGNET

07.46

TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA LV 239 EKSHÄRAD, HAGFORS. Två bilar som krockat. Två personer lindrigt skadade och avförda till Torsby för kontroll.


10.00

STÖLD/INBROTT I LÄGENHET, KARLSTAD. Lägenhetsinnehavare upptäckte att det saknades bla väska, skor och nycklar samt att det troligtvis har varit någon inne i lägenheten och stulit dem. Bla så har nycklarna till bilen stulits och i samband med detta även bilen. Skall vara en grön Volvo S40.


10.58

GROV MISSHANDEL STORFORS. En 33-årig man som misshandlat en annan man och en kvinna med en golfklubba. De är avförda till Centralsjukhuset Karlstad med ambulans. Den misstänkte är gripen och anhölls efter förhör.


11.00

HÄKTEFÖRHANDLINGAR. Två män häktades för grov misshandel i Hagfors och en man och en kvinna frigavs efter förhandlingen och de var misstänkta för stölder i Munkfors/Ransäter.


11.45

LADUGÅRDSBRAND BJURTJÄRN, STORFORS. En ladugård med höns i har brunnit ner. Anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättad.


13.47

INBROTT PÅ FÖRSKOLA, MOLKOM. Ett inbrott har inträffat på en förskola och det stals bl.a fyra st tv-apparater.


15.15

DROGRATTFYLLERI, ARVIKA. En 53-årig man medtagen för provtagning då han misstänktes vara påverkad av båda alkohol och narkotika.


19.35

FRI. Anhållandet hävt på den man som har varit anhållen för bedrägeri i Hagforstrakten.


20.46

RINGA NARKOTIKABROTT, KRISTINEHAMN. En 21-årig man medtagen för provtagning då det misstänktes att han var påverkad av narkotika.


23.48

RINGA NARKOTKABROTT KARLSTAD. En 22 årig kille medtagen för kroppsbesiktning efter misstanke om narkotikapåverkan. Anträffades i centrala Karlstad. Inlagd för tillnyktring.


00.22

RINGA NARKOTIKABROTT HAGFORS. En 17 årig kille påträffas misstänkt påverkad av narkotika vid entrén till Hotel Monica i Hagfors. Medtagen för kroppsbesiktning.


01.22

RATTFYLLERI KRISTINEHAMN. Ett fordon larmas ut där föraren misstänks vara alkoholpåverkad. Patrull påträffar föraren, en 23 årig man utanför fordonet vid mannens bostad. Medtas för kroppsbesiktning enligt eftersupningsmodellen.


01.45

GROV MISSHANDEL/FÖRSÖK TILL GROV MISSHANDEL ÄLVENÄS KARLSTAD. En 29-årig man har blivit misshandlad i den misstänkte mannens bostad. Den misstänkte är 27 år. Målsäganden har blivit slagen i huvudet med ett svärdliknande föremål. Fördes till Centralsjukhuset med blödningar från huvud och hand. Under tiden målsägaren förs från platsen i ambulans kommer den misstänkte mannen ut från sin lägenhet. Misstänkt och målsägare bor i samma trappuppgång. Den misstänkte mannen har med sig en hund som går till attack mot polisen som då blir tvungen att avlossa ett skott mot hunden. Hunden sedermera så skadad att den avlivades på plats av polis. Den misstänkte mannen gripen.


03.18

GROV MISSHANDEL KRISTINEHAMN. En man påträffas liggande på marken utanför en samlingslokal på Djurgården i Kristinehamn. Mannen har skallskador och förs med ambulans till Centralsjukhuset i Karlstad. Ingen på platsen säger sig ha sett eller hört någonting.


04.41

FÖRSÖK TILL TILLGREPP AV FORTSKAFFNINGSMEDEL. En 22 årig man gripen misstänkt för nämnda brott. Har varit inne i två parkerade bilar och brutit rattkåpan. Den gripne inlagd för tillnyktring.

07.46

TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA LV 239 EKSHÄRAD, HAGFORS. Två bilar som krockat. Två personer lindrigt skadade och avförda till Torsby för kontroll.


10.00

STÖLD/INBROTT I LÄGENHET, KARLSTAD. Lägenhetsinnehavare upptäckte att det saknades bla väska, skor och nycklar samt att det troligtvis har varit någon inne i lägenheten och stulit dem. Bla så har nycklarna till bilen stulits och i samband med detta även bilen. Skall vara en grön Volvo S40.


10.58

GROV MISSHANDEL STORFORS. En 33-årig man som misshandlat en annan man och en kvinna med en golfklubba. De är avförda till Centralsjukhuset Karlstad med ambulans. Den misstänkte är gripen och anhölls efter förhör.


11.00

HÄKTEFÖRHANDLINGAR. Två män häktades för grov misshandel i Hagfors och en man och en kvinna frigavs efter förhandlingen och de var misstänkta för stölder i Munkfors/Ransäter.


11.45

LADUGÅRDSBRAND BJURTJÄRN, STORFORS. En ladugård med höns i har brunnit ner. Anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättad.


13.47

INBROTT PÅ FÖRSKOLA, MOLKOM. Ett inbrott har inträffat på en förskola och det stals bl.a fyra st tv-apparater.


15.15

DROGRATTFYLLERI, ARVIKA. En 53-årig man medtagen för provtagning då han misstänktes vara påverkad av båda alkohol och narkotika.


19.35

FRI. Anhållandet hävt på den man som har varit anhållen för bedrägeri i Hagforstrakten.


20.46

RINGA NARKOTIKABROTT, KRISTINEHAMN. En 21-årig man medtagen för provtagning då det misstänktes att han var påverkad av narkotika.


23.48

RINGA NARKOTKABROTT KARLSTAD. En 22 årig kille medtagen för kroppsbesiktning efter misstanke om narkotikapåverkan. Anträffades i centrala Karlstad. Inlagd för tillnyktring.


00.22

RINGA NARKOTIKABROTT HAGFORS. En 17 årig kille påträffas misstänkt påverkad av narkotika vid entrén till Hotel Monica i Hagfors. Medtagen för kroppsbesiktning.


01.22

RATTFYLLERI KRISTINEHAMN. Ett fordon larmas ut där föraren misstänks vara alkoholpåverkad. Patrull påträffar föraren, en 23 årig man utanför fordonet vid mannens bostad. Medtas för kroppsbesiktning enligt eftersupningsmodellen.


01.45

GROV MISSHANDEL/FÖRSÖK TILL GROV MISSHANDEL ÄLVENÄS KARLSTAD. En 29-årig man har blivit misshandlad i den misstänkte mannens bostad. Den misstänkte är 27 år. Målsäganden har blivit slagen i huvudet med ett svärdliknande föremål. Fördes till Centralsjukhuset med blödningar från huvud och hand. Under tiden målsägaren förs från platsen i ambulans kommer den misstänkte mannen ut från sin lägenhet. Misstänkt och målsägare bor i samma trappuppgång. Den misstänkte mannen har med sig en hund som går till attack mot polisen som då blir tvungen att avlossa ett skott mot hunden. Hunden sedermera så skadad att den avlivades på plats av polis. Den misstänkte mannen gripen.


03.18

GROV MISSHANDEL KRISTINEHAMN. En man påträffas liggande på marken utanför en samlingslokal på Djurgården i Kristinehamn. Mannen har skallskador och förs med ambulans till Centralsjukhuset i Karlstad. Ingen på platsen säger sig ha sett eller hört någonting.


04.41

FÖRSÖK TILL TILLGREPP AV FORTSKAFFNINGSMEDEL. En 22 årig man gripen misstänkt för nämnda brott. Har varit inne i två parkerade bilar och brutit rattkåpan. Den gripne inlagd för tillnyktring.