2016-11-19 05:16

2016-11-19 05:16

Det här hände medan du sov

Rattfylleri, några alltför berusade personer och en anmäld misshandel i Karlskoga.
Det är huvudrubrikerna från en helgnatt som enligt polisen varit relativt lugn.
  • Vid 02.35 fick polisen in samtal om en pågående misshandel på Värmlandsgatan i centrala Karlskoga. När man kom till platsen fanns dock inte målsägande kvar på platsen. Tre män ska enligt vittnen ha sparkat på en liggande person, och två av dem anträffades och omhändertogs för att ha varit allför berusade. En anmälan om misshandel har upprättats.

 

  • En förare i Forshaga omhändertogs strax innan 03 efter misstanke grovt rattfylleri. Vid 04.20 tog polisen även in en bilist i Arvika, då denne misstänks ha kört rattfull. Utöver rattfyllister omhändertogs ett mindre antal personer för berusning på allmän plats.

 

  • Under natten ryckte räddningstjänsten ut på ett larm om en brinnande bil på Älvenäsallén i Vålberg. Bilen ska ha stått i ett dike, men hur pass stora skadorna blev var inledningsvis okänt. Inga personer ska ha befunnit sig vid bilen i samband med branden.

 

  • Vid 02.35 fick polisen in samtal om en pågående misshandel på Värmlandsgatan i centrala Karlskoga. När man kom till platsen fanns dock inte målsägande kvar på platsen. Tre män ska enligt vittnen ha sparkat på en liggande person, och två av dem anträffades och omhändertogs för att ha varit allför berusade. En anmälan om misshandel har upprättats.

 

  • En förare i Forshaga omhändertogs strax innan 03 efter misstanke grovt rattfylleri. Vid 04.20 tog polisen även in en bilist i Arvika, då denne misstänks ha kört rattfull. Utöver rattfyllister omhändertogs ett mindre antal personer för berusning på allmän plats.

 

  • Under natten ryckte räddningstjänsten ut på ett larm om en brinnande bil på Älvenäsallén i Vålberg. Bilen ska ha stått i ett dike, men hur pass stora skadorna blev var inledningsvis okänt. Inga personer ska ha befunnit sig vid bilen i samband med branden.