2016-09-28 05:44

2016-10-14 06:50

Det hände i natt

Cigarettstöld och fallna träd.

Träd ska ha fallit över vägar på flera ställen i Värmland under natten till onsdagen, rapporterar P4 Värmland.

Först på väg 63 cirka två kilometer söder om Molkom och sedan på väg 175 norr om Säffle. Dessutom även vid Hagen på väg 62 mellan Deje och Olsäter, på väg 714 mellan Apertin och Öjenäs nära Kil samt på väg 734 mellan Kvarntorp och Västra Deje strax norr om Forshaga, enligt Sveriges Radio.

I alla fall trädet på väg 175 ska ha tagits bort, enligt uppgift till NWT.

En butik vid Sunne camping i Kolsnäs ska ha haft inbrott under natten till onsdagen. Butikslarmet gick klockan 04.14.

– Väktare kom dit efter några minuter och kunde konstatera att en ytterdörr var uppbruten och att cigaretter hade tillgripits. Vi tror att det är ett 60-tal paket, men vi vet inte, säger Per-Arne Eriksson, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Polisen var på plats tidigt på morgonen. Tekniker ska göra en brottsplatsundersökning under onsdagen.

Träd ska ha fallit över vägar på flera ställen i Värmland under natten till onsdagen, rapporterar P4 Värmland.

Först på väg 63 cirka två kilometer söder om Molkom och sedan på väg 175 norr om Säffle. Dessutom även vid Hagen på väg 62 mellan Deje och Olsäter, på väg 714 mellan Apertin och Öjenäs nära Kil samt på väg 734 mellan Kvarntorp och Västra Deje strax norr om Forshaga, enligt Sveriges Radio.

I alla fall trädet på väg 175 ska ha tagits bort, enligt uppgift till NWT.

En butik vid Sunne camping i Kolsnäs ska ha haft inbrott under natten till onsdagen. Butikslarmet gick klockan 04.14.

– Väktare kom dit efter några minuter och kunde konstatera att en ytterdörr var uppbruten och att cigaretter hade tillgripits. Vi tror att det är ett 60-tal paket, men vi vet inte, säger Per-Arne Eriksson, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Polisen var på plats tidigt på morgonen. Tekniker ska göra en brottsplatsundersökning under onsdagen.