2015-05-16 16:24

2015-05-17 11:13

Två bilar kolliderade på Kronoparken

KARLSTAD

(UPPDATERAD) Det inträffade en trafikolycka mellan två bilar uppe på Kronoparken vid 16-tiden på lördagen.

Olyckan har skett i korsningen Sommargatan-Höstgatan.

Enligt SOS Alarm är räddningstjänsten på plats.

– Det var tre personer i den ena bilen och de har klarat sig oskadda. I den andra bilen var det en person. Den uppges vara skadad, men i vilken utsträckning vet jag inte, säger Hans Berged, räddningschef i beredskap hos Räddningstjänsten i Karlstad.

Olyckan har skett i korsningen Sommargatan-Höstgatan.

Enligt SOS Alarm är räddningstjänsten på plats.

– Det var tre personer i den ena bilen och de har klarat sig oskadda. I den andra bilen var det en person. Den uppges vara skadad, men i vilken utsträckning vet jag inte, säger Hans Berged, räddningschef i beredskap hos Räddningstjänsten i Karlstad.