2015-05-03 10:17

2015-06-25 15:30

Ungdomar misshandlade efter fotbollsmatch

(UPPDATERAD 15.50) Två 15-åriga killar blödde i ansiktena efter att slagsmål uppstått efter en fotbollsmatch. Den ena blev slagen med en medalj i huvudet och den andra blev rispad på kinden av något vasst föremål. En misstänkt har hörts av polisen.

Under lördagseftermiddagen fick polisen göra ett ingripande i Spångbergshallen efter att det urartat i slagsmål efter en fotbollsmatch. När polisen anländer är det fullt slagsmål och två unga killar blöder från ansiktena varpå den ena även haltar.

Det var en fotbollsturnering som pågick i hallen och den sista matchen hade avslutats med straffar. Lagledaren för det förlorande laget ska efter matchen ha blivit så arg att han ska ha slagit sönder bucklan, med ett värde runt 1900 kronor, för det vinnande laget.

Slagsmål

När de i det vinnande laget fick höra om detta ska slagsmål ha uppstått. En av arrangörerna ska då, enligt hans egen utsago, ha försökt gått emellan och stoppa bråket.

De två killarna som blev skadade var födda -99 och -00. Den ena killen ska ha blivit slagen i huvudet med en medalj så att jack har uppstått. Han ska även ha blivit sparkad och hoppad på benet. Han ska sedan ha pekat ut en 35-årig man som misstänkt.

Polisen tog in mannen till förhör men släppte honom sedan. Misstankar mot honom kvarstår dock.

Rispad i ansiktet

Den andra killen ska ha blivit rispad i ansiktet med ett vasst föremål så att han fått ett tre centimeter långt öppet sår på vänstra kinden strax under ögat. Han fick föras till centralsjukhuset i Karlstad. Personen som misstänks ha rispat killen hade försvunnit från platsen när polisen anlände.

Patrullen på plats upplevde läget som rörigt. Händelsen rubriceras som grov misshandel med tanke på killarnas skador.

Under lördagseftermiddagen fick polisen göra ett ingripande i Spångbergshallen efter att det urartat i slagsmål efter en fotbollsmatch. När polisen anländer är det fullt slagsmål och två unga killar blöder från ansiktena varpå den ena även haltar.

Det var en fotbollsturnering som pågick i hallen och den sista matchen hade avslutats med straffar. Lagledaren för det förlorande laget ska efter matchen ha blivit så arg att han ska ha slagit sönder bucklan, med ett värde runt 1900 kronor, för det vinnande laget.

Slagsmål

När de i det vinnande laget fick höra om detta ska slagsmål ha uppstått. En av arrangörerna ska då, enligt hans egen utsago, ha försökt gått emellan och stoppa bråket.

De två killarna som blev skadade var födda -99 och -00. Den ena killen ska ha blivit slagen i huvudet med en medalj så att jack har uppstått. Han ska även ha blivit sparkad och hoppad på benet. Han ska sedan ha pekat ut en 35-årig man som misstänkt.

Polisen tog in mannen till förhör men släppte honom sedan. Misstankar mot honom kvarstår dock.

Rispad i ansiktet

Den andra killen ska ha blivit rispad i ansiktet med ett vasst föremål så att han fått ett tre centimeter långt öppet sår på vänstra kinden strax under ögat. Han fick föras till centralsjukhuset i Karlstad. Personen som misstänks ha rispat killen hade försvunnit från platsen när polisen anlände.

Patrullen på plats upplevde läget som rörigt. Händelsen rubriceras som grov misshandel med tanke på killarnas skador.