2015-04-13 16:24

2015-04-13 16:24

Stannade inte för polisen

KARLSKOGA

En polispatrull stoppade i lördags en bilist som kom körande på Blomstervägen.

Polisen noterar att bilen körs vingligt och försöker stoppa föraren som dock inte bryr sig om polismannens stopptecken. Men till slut stannar bilen och mannen som kör får blåsa. Han är nu misstänkt för grovt rattfylleri eftersom blåsprovet visade en alkoholkoncentration i blodet motsvarande 1,06 promille. Han är också misstänkt för olovlig körning eftersom han saknar körkort. Mannen misstänks även för falsk tillvitelse eftersom han medvetet uppgav ett falskt personnummer.

Polisen noterar att bilen körs vingligt och försöker stoppa föraren som dock inte bryr sig om polismannens stopptecken. Men till slut stannar bilen och mannen som kör får blåsa. Han är nu misstänkt för grovt rattfylleri eftersom blåsprovet visade en alkoholkoncentration i blodet motsvarande 1,06 promille. Han är också misstänkt för olovlig körning eftersom han saknar körkort. Mannen misstänks även för falsk tillvitelse eftersom han medvetet uppgav ett falskt personnummer.