2015-04-13 16:25

2015-04-13 16:25

Hade yxa och batong i bilen

KARLSKOGA

Polisen stoppade i lördags en bil som kom körande på Sintrams väg. Kvinnan som körde bilen visade tecken på att vara påverkad av narkotika och togs med för provtagning och förhör.

 

Hon är misstänkt för narkotikabrott, drograttfylleri samt grov olovlig körning eftersom hon saknar körkort. Men hon är även misstänkt för brott mot knivlagen eftersom hon dels bar kniv på sig men också förvarade en batong och en yxa i bilen. Hon släpptes efter provtagning och förhör men utredningen fortsätter.

 

Hon är misstänkt för narkotikabrott, drograttfylleri samt grov olovlig körning eftersom hon saknar körkort. Men hon är även misstänkt för brott mot knivlagen eftersom hon dels bar kniv på sig men också förvarade en batong och en yxa i bilen. Hon släpptes efter provtagning och förhör men utredningen fortsätter.