2015-01-02 10:42

2015-01-20 22:40

Skuldsatt fråntogs kontanter

DEGERFORS

En man bosatt i Degerfors kommun har fått 7 500 kronor beslagtagna av polisen i Karlskoga. Detta efter ett beslut från Kronofogdens specialindrivningsenhet.

Mannen hade flera obetalda skulder, bland annat gällande böter, fordonsskatt och avgifter till brottsofferfonden.

Ingripandet är en del i en myndighetsgemensam satsning mot grov och organiserad brottslighet. I samband med att polisen utför gripanden, husrannsakan eller andra tillslag kan de vända sig till specialindrivningsenheten för att tipsa om utmätningsbara tillgångar.

Mannen hade flera obetalda skulder, bland annat gällande böter, fordonsskatt och avgifter till brottsofferfonden.

Ingripandet är en del i en myndighetsgemensam satsning mot grov och organiserad brottslighet. I samband med att polisen utför gripanden, husrannsakan eller andra tillslag kan de vända sig till specialindrivningsenheten för att tipsa om utmätningsbara tillgångar.