2014-12-28 08:28

2015-01-20 22:45

Man misshandlade kvinna med paraply

VÄRMLAND

Det har skett två fall av misshandel och grov kvinnofridskränkning under gårdagskvällen och natten mot söndag.

En 41-årig man sitter anhållen för grov kvinnofridskränkning. Det var vid halvnio-tiden på lördagskvällen som mannens sambo anmälde 41-åringen efter att han ska ha hotat henne verbalt och slagit henne under flera års tid.

En ytterligare man, 54 år, är gripen efter att han ska ha slagit en kvinna med knytnäveslag i ansiktet och han ska även ha slagit kvinnan med ett paraply i ansiktet. Enligt polisen har kvinnan klagat på att 54-åringen och hans sambo spelat musik på väldigt hög volym och då har mannen attackerat kvinnan.

Misshandeln ska ha skett i Grums strax efter klockan 02.00 natt mot söndag.

54-åringen hördes under söndagen och släpptes sedan.

En 41-årig man sitter anhållen för grov kvinnofridskränkning. Det var vid halvnio-tiden på lördagskvällen som mannens sambo anmälde 41-åringen efter att han ska ha hotat henne verbalt och slagit henne under flera års tid.

En ytterligare man, 54 år, är gripen efter att han ska ha slagit en kvinna med knytnäveslag i ansiktet och han ska även ha slagit kvinnan med ett paraply i ansiktet. Enligt polisen har kvinnan klagat på att 54-åringen och hans sambo spelat musik på väldigt hög volym och då har mannen attackerat kvinnan.

Misshandeln ska ha skett i Grums strax efter klockan 02.00 natt mot söndag.

54-åringen hördes under söndagen och släpptes sedan.