2016-06-29 10:00

2016-06-29 11:51

En tidsresa till 50-talet

WEBB-TV. Dröm dig hem

Det är det enda huset på denna sidan Atlanten som är arkitektritat av ikonen Greta Grossman.

Nu ska Jonas Asplin sälja drömmen för den som älskar teak och 50-tal. Greta reste från Beverly Hills till Hudiksvall för att låta bygga huset som är helt unikt av sitt slag. Utmaningen ligger i att hitta rätt köpare, som förstår dess värde och kan fortsätta förvalta huset rätt.

Programmet är producerat i samarbete med Storyfire och Hemnet. Fler avsnitt av serien Dröm dig hem hittar du här nedan och på nwt.se/play/.

Nu ska Jonas Asplin sälja drömmen för den som älskar teak och 50-tal. Greta reste från Beverly Hills till Hudiksvall för att låta bygga huset som är helt unikt av sitt slag. Utmaningen ligger i att hitta rätt köpare, som förstår dess värde och kan fortsätta förvalta huset rätt.

Programmet är producerat i samarbete med Storyfire och Hemnet. Fler avsnitt av serien Dröm dig hem hittar du här nedan och på nwt.se/play/.