2016-06-07 20:00

2016-06-09 08:38

Så gick det för Bachelor-Pär

WEBB-TV. Dröm dig hem

Inte ens om man är kändis blir det enklare att få sålt sin lägenhet i en nu upp-och-nervänd bostadsmarknad.

Pär Nilsson, känd från Bachelor ska sälja sin ungkarlslya men intresset är svalt. Mäklaren bekräftar att även i Stockholms innerstad har marknaden svalnat av. Pär tror inte det är lägenheten det är fel på utan att det snarare har med de nya amorteringskraven att göra.

Programmet är producerat i samarbete med Storyfire och Hemnet. Fler avsnitt av serien Dröm dig hem hittar du nedan och på nwt.se/play/.

Pär Nilsson, känd från Bachelor ska sälja sin ungkarlslya men intresset är svalt. Mäklaren bekräftar att även i Stockholms innerstad har marknaden svalnat av. Pär tror inte det är lägenheten det är fel på utan att det snarare har med de nya amorteringskraven att göra.

Programmet är producerat i samarbete med Storyfire och Hemnet. Fler avsnitt av serien Dröm dig hem hittar du nedan och på nwt.se/play/.