2016-06-07 13:35

2016-06-09 08:39

Inredarens knep för att få upp priset på bostaden

WEBB-TV. Dröm dig hem

Stylist och inredare Myrica från Stockholm visar oss de smartaste knepen för att få bostadsköparna att vilja buda.

”När ni tror ni har tillräckligt många lampor hemma, så köp 20 till”.  I detta avsnitt av Dröm dig hem får vi följa med Myrica hem och se hur hon själv bor. Med inspiration från äldre generationer har hon fått en gammal soffa att kännas som ny. Vi följer också med henne till jobbet där hon ger oss tips hur man skapar ögongodis.

Programmet är producerat i samarbete med Storyfire och Hemnet. Fler avsnitt av serien Dröm dig hem hittar du nedan och på nwt.se/play/.

”När ni tror ni har tillräckligt många lampor hemma, så köp 20 till”.  I detta avsnitt av Dröm dig hem får vi följa med Myrica hem och se hur hon själv bor. Med inspiration från äldre generationer har hon fått en gammal soffa att kännas som ny. Vi följer också med henne till jobbet där hon ger oss tips hur man skapar ögongodis.

Programmet är producerat i samarbete med Storyfire och Hemnet. Fler avsnitt av serien Dröm dig hem hittar du nedan och på nwt.se/play/.