2017-08-10 16:51

2017-08-10 16:51

Matproducenter ska nomineras

VÄRMLAND: "Uppmuntra lokalt entreprenörskap"

För andra året i rad ska Länsförsäkringar Värmland, tillsammans med LRF Konsult, dela ut priset till Årets matentreprenör i Värmland. Vinnaren får ta emot ett pris på 20 000 kronor och nu är nomineringen till årets tävling öppen.

I fjol, på matfestivalen Smaka på Värmland, var det Knut Lillienau och Christina Jonsson från Grön Ko som tog hem priset. Tävlingen är skapad för att hylla det lokala och för att upplysa värmlänningarna om hur pass duktiga värmländska matproducenter det finns.

– Vi är ett kundägt och värmländskt bolag. Det är naturligt för oss som verkar lokalt att även på olika sätt uppmuntra lokalt entreprenörskap, säger Ulrika Obstfelder Peterson, VD för Länsförsäkringar Värmland.

Vem vinner?

Nomineringen öppnade onsdagen den 9 augusti och stänger den 10 september. Man finner formuläret på LFvarmland.se.

– Jag både tror och hoppas att vi kommer ta emot lika många nomineringar som förra året. Redan samma dag som vi öppnade nomineringen började det att trilla in namn, säger Henrik Eriksson på Länsförsäkringar.

I fjol, på matfestivalen Smaka på Värmland, var det Knut Lillienau och Christina Jonsson från Grön Ko som tog hem priset. Tävlingen är skapad för att hylla det lokala och för att upplysa värmlänningarna om hur pass duktiga värmländska matproducenter det finns.

– Vi är ett kundägt och värmländskt bolag. Det är naturligt för oss som verkar lokalt att även på olika sätt uppmuntra lokalt entreprenörskap, säger Ulrika Obstfelder Peterson, VD för Länsförsäkringar Värmland.

Vem vinner?

Nomineringen öppnade onsdagen den 9 augusti och stänger den 10 september. Man finner formuläret på LFvarmland.se.

– Jag både tror och hoppas att vi kommer ta emot lika många nomineringar som förra året. Redan samma dag som vi öppnade nomineringen började det att trilla in namn, säger Henrik Eriksson på Länsförsäkringar.

  • Philip Alfredsson