2016-09-24 06:06

2016-09-24 06:13

Här är nattens händelser

Explosion i Karlstad, stöld i Eda och polisutryckning i Grums efter att man attackerat bil med järnör. Det är huvudrubrikerna från natten.
  • En man fick föras till sjukhus med brännskador på händer och i ansikte efter en explosion vid gokartbanan vid Tingvalla isstadion i Karlstad. Händelsen inträffade strax innan midnatt och i samband med explosionen började två containrar innehållandes bland annat bränsle och reservdelar för verksamheten att brinna.

 

  • En man i Eda greps under natten vid en avfallsanläggning. Mannen, som är strax under 30 år bar på misstänkt stöldgods och togs med för förhör. Bland stöldgodset fanns bland annat datorer som han vid tillfället bar till sin bil. Mannen anhölls senare.

 

  • Polisen larmades under natten till Grums, där en man ska ha gått till attack mot en bil. I bilen satt ett par yngre killar som såg hur mannen kom fram och slog på bilen med ett järnrör. När pojkarna körde ifrån platsen följde mannen efter och försökte preja dem. Händelsen inträffade strax efter 03 och under morgonen var den misstänkte inte gripen. Mannen och de yngre pojkarna ska ha känt till varandra sedan tidigare.

 

  • Tidigare under fredagskvällen åkte polisen ut på bråk på ett flyktingboende i Grums. Två män ska där ha anmält varandra för misshandel. Ingen av de inblandade fick allvarligare skador. Polisen gjorde inte heller något gripande i samband med insatsen.
  • En man fick föras till sjukhus med brännskador på händer och i ansikte efter en explosion vid gokartbanan vid Tingvalla isstadion i Karlstad. Händelsen inträffade strax innan midnatt och i samband med explosionen började två containrar innehållandes bland annat bränsle och reservdelar för verksamheten att brinna.

 

  • En man i Eda greps under natten vid en avfallsanläggning. Mannen, som är strax under 30 år bar på misstänkt stöldgods och togs med för förhör. Bland stöldgodset fanns bland annat datorer som han vid tillfället bar till sin bil. Mannen anhölls senare.

 

  • Polisen larmades under natten till Grums, där en man ska ha gått till attack mot en bil. I bilen satt ett par yngre killar som såg hur mannen kom fram och slog på bilen med ett järnrör. När pojkarna körde ifrån platsen följde mannen efter och försökte preja dem. Händelsen inträffade strax efter 03 och under morgonen var den misstänkte inte gripen. Mannen och de yngre pojkarna ska ha känt till varandra sedan tidigare.

 

  • Tidigare under fredagskvällen åkte polisen ut på bråk på ett flyktingboende i Grums. Två män ska där ha anmält varandra för misshandel. Ingen av de inblandade fick allvarligare skador. Polisen gjorde inte heller något gripande i samband med insatsen.