2016-09-01 19:12

2016-09-01 19:12

Ännu snabbare nyheter på nwt.se

NWT: Ökad bevakning på natten

Nwt.se är länets ledande nyhetsförmedlare. Med utökad nattbevakning får du alltid senaste nytt från Värmland och Dalsland.

Allt fler följer nyhetsdygnet på nwt.se. Evakuering av skola i Hammar och Hotell Fröding som bojkottar SD-sympatiserande Boppers-sångare är exempel på två nyheter som lockade många läsare på torsdagsförmiddagen.

Alltid först

NWT har de senaste åren byggt upp en organisation med målsättningen att alltid vara först med de senaste lokala nyheterna.

Trafikökning

På nwt.se publiceras artiklar från alla koncernens tidningar i Värmland och Dalsland: NWT, Filipstads Tidning, Säffle-Tidningen, Nya Kristinehamns-Posten, Arvika Nyheter, Fryksdals-Bygden, Karlskoga Tidning, Karlskoga-Kuriren, Dalslänningen och Provinstidningen Dalsland.

– Vi har haft en stark trafikökning på webben under det senaste året och senast i somras slog vi ett nytt trafikrekord med 367 000 unika besökare på en vecka. Det visar att läsarna uppskattar det vi gör. Och nu gör vi ytterligare en satsning på vårt lokala nyhetsmaterial, säger Mikael Rothsten, redaktionschef för NWT och ansvarig utgivare för nwt.se.

Från och med den här veckan blir bevakningen under natten ännu snabbare. Detta tack vare ett nytt samarbete mellan NWT, Gota Media och Borås Tidning.

Samarbetet går konkret ut på att en webbredaktör aktivt följer det som händer i Värmland och Dalsland under natten och snabbt uppdaterar nwt.se när något händer: trafikolycka, brand eller annat med nyhetsvärde.

Dygnet runt

– Det här är ett naturligt steg i vår utveckling. Nwt.se är en nyhetssajt som ska leva hela dygnet. Nu kan vi rapportera direkt om händelser hela natten, dygnet runt och året om, säger Mikael Rothsten.

Allt fler följer nyhetsdygnet på nwt.se. Evakuering av skola i Hammar och Hotell Fröding som bojkottar SD-sympatiserande Boppers-sångare är exempel på två nyheter som lockade många läsare på torsdagsförmiddagen.

Alltid först

NWT har de senaste åren byggt upp en organisation med målsättningen att alltid vara först med de senaste lokala nyheterna.

Trafikökning

På nwt.se publiceras artiklar från alla koncernens tidningar i Värmland och Dalsland: NWT, Filipstads Tidning, Säffle-Tidningen, Nya Kristinehamns-Posten, Arvika Nyheter, Fryksdals-Bygden, Karlskoga Tidning, Karlskoga-Kuriren, Dalslänningen och Provinstidningen Dalsland.

– Vi har haft en stark trafikökning på webben under det senaste året och senast i somras slog vi ett nytt trafikrekord med 367 000 unika besökare på en vecka. Det visar att läsarna uppskattar det vi gör. Och nu gör vi ytterligare en satsning på vårt lokala nyhetsmaterial, säger Mikael Rothsten, redaktionschef för NWT och ansvarig utgivare för nwt.se.

Från och med den här veckan blir bevakningen under natten ännu snabbare. Detta tack vare ett nytt samarbete mellan NWT, Gota Media och Borås Tidning.

Samarbetet går konkret ut på att en webbredaktör aktivt följer det som händer i Värmland och Dalsland under natten och snabbt uppdaterar nwt.se när något händer: trafikolycka, brand eller annat med nyhetsvärde.

Dygnet runt

– Det här är ett naturligt steg i vår utveckling. Nwt.se är en nyhetssajt som ska leva hela dygnet. Nu kan vi rapportera direkt om händelser hela natten, dygnet runt och året om, säger Mikael Rothsten.