2016-08-11 14:48

2016-08-11 14:48

Klenell och Ericsson får medalj av landshövdingen

VÄRMLAND: Prisas för sina insatser

Tidigare kommunalrådet Kjell Ericsson och glaskonstnären Ingalena Klenell får medalj för sina insatser för Värmland.

Landshövdingen Kenneth Johansson utdelar medalj till personer som under lång tid har gjort mycket värdefulla insatser av bestående värde för Värmlands kultur- och näringsliv. I år har landshövdingen beslutat att ge medalj till glaskonstnären Ingalena Klenell, Sunne, samt näringslivsprofilen Kjell Ericsson, Töcksfors.

Klenell och Ericsson får medalj för ”synnerliga förtjänstfulla insatser under lång tid och av bestående värde för Värmland” inom kultur- respektive näringslivsområdet. Medaljerna kommer att överlämnas vid en ceremoni på Residenset den 5 september.

Landshövdingen Kenneth Johansson utdelar medalj till personer som under lång tid har gjort mycket värdefulla insatser av bestående värde för Värmlands kultur- och näringsliv. I år har landshövdingen beslutat att ge medalj till glaskonstnären Ingalena Klenell, Sunne, samt näringslivsprofilen Kjell Ericsson, Töcksfors.

Klenell och Ericsson får medalj för ”synnerliga förtjänstfulla insatser under lång tid och av bestående värde för Värmland” inom kultur- respektive näringslivsområdet. Medaljerna kommer att överlämnas vid en ceremoni på Residenset den 5 september.