2016-06-17 17:34

2016-06-17 17:34

Slog stol i sambos huvud

VÄRMLAND

En 50-årig man åtalas för grov misshandel efter att ha kastat en stol mot sin sambos huvud.

Han har dessutom vid tidigare tillfällen sparkat, slagit och stampat på henne flera gånger, enligt åtalet. Mannen erkänner att han stampat kvinnan på foten, men nekar till att ha slagit henne med en stol. Fyra personer vittnar till kvinnans fördel. Dessutom styrker läkarundersökningen åtalet. Mannen åtalas också för att ha stulit verktyg vid två tillfällen.

 

Han har dessutom vid tidigare tillfällen sparkat, slagit och stampat på henne flera gånger, enligt åtalet. Mannen erkänner att han stampat kvinnan på foten, men nekar till att ha slagit henne med en stol. Fyra personer vittnar till kvinnans fördel. Dessutom styrker läkarundersökningen åtalet. Mannen åtalas också för att ha stulit verktyg vid två tillfällen.