2016-04-12 16:26

2016-04-12 16:26

Terapeut åtalas ännu en gång

VÅLDTÄKT

Härom året dömdes en medelålders terapeut från Värmland i två olika rättegångar för att ha våldtagit sina kvinnliga patienter.

Straffet blev två års respektive åtta månaders fängelse. Hovrätten skärpte sedan det totala straffet till tre års fängelse. Nu åtalas mannen en tredje gång för samma brott. Åklagaren menar att mannen har våldtagit alternativt sexuellt ofredat ytterligare en kvinna. Brottet ska ha begåtts på mannens mottagning för sex år sedan.

Straffet blev två års respektive åtta månaders fängelse. Hovrätten skärpte sedan det totala straffet till tre års fängelse. Nu åtalas mannen en tredje gång för samma brott. Åklagaren menar att mannen har våldtagit alternativt sexuellt ofredat ytterligare en kvinna. Brottet ska ha begåtts på mannens mottagning för sex år sedan.