2016-04-01 15:48

2016-04-01 15:51

Våren här – och dieselstölderna

VÄRMLAND

Polisen manar nu till skärpt uppmärksamhet hos dem som har dieseltankar och dieseltankade fordon utplacerade i markerna.

Flera ägare har hört av sig och berättat att de sett personer som möjligen rekognoserade inför kommande dieselstölder. Härom dagen upptäcktes också två dieselstölder. En hjullastare som stod uppställd på ett inhägnat område vid en grustäkt utanför Sulvik tömdes på 175 liter. Vid Lofterud i Dalsland tömdes en hel tank som stod uppställd på en gårdsplan.

Flera ägare har hört av sig och berättat att de sett personer som möjligen rekognoserade inför kommande dieselstölder. Härom dagen upptäcktes också två dieselstölder. En hjullastare som stod uppställd på ett inhägnat område vid en grustäkt utanför Sulvik tömdes på 175 liter. Vid Lofterud i Dalsland tömdes en hel tank som stod uppställd på en gårdsplan.