2016-03-09 13:05

2016-03-09 13:05

Nu är våren faktiskt här!

VÄRMLAND

Tro det eller ej, men våren är faktiskt här. Åtminstone om man håller sig till SMHI:s definition.

Längst ut på Värmlandsnäs och i trakten kring Nybble och Björneborg har dygnsmedeltemperaturen nu hållit sig över nollan sju dygn i sträck och då är det vår oavsett hur snötäckt marken än är. Vårens ankomst ”klockas” till i onsdags i förra veckan, den 2 mars. Det är så där en tre veckor tidigare än normalt men också ett par veckor senare än förra året.

Längst ut på Värmlandsnäs och i trakten kring Nybble och Björneborg har dygnsmedeltemperaturen nu hållit sig över nollan sju dygn i sträck och då är det vår oavsett hur snötäckt marken än är. Vårens ankomst ”klockas” till i onsdags i förra veckan, den 2 mars. Det är så där en tre veckor tidigare än normalt men också ett par veckor senare än förra året.