2016-02-16 14:28

2016-02-16 14:28

Fast på flygplats med laserpekare

LANDVETTER/KARLSTAD

Mannen verkade nervös när han gick genom tullen.

När hans väskor undersöktes hittade tulltjänstemannen en laserpekare. Nu åtalas mannen för smuggling alternativt olovlig införsel.

Mannen hade varit på en längre resa säger att han köpt laserpekaren på en strand för 50 kronor, att han skulle ge den till en släkting och att han inte visste att det var olagligt att ta in sådana i Sverige. Han nekar därför till brott.

 

När hans väskor undersöktes hittade tulltjänstemannen en laserpekare. Nu åtalas mannen för smuggling alternativt olovlig införsel.

Mannen hade varit på en längre resa säger att han köpt laserpekaren på en strand för 50 kronor, att han skulle ge den till en släkting och att han inte visste att det var olagligt att ta in sådana i Sverige. Han nekar därför till brott.