2016-01-15 19:22

2016-01-15 19:22

Klart vilka som kör servicetrafiken

VÄRMLAND

Karlstads Taxitransporter kommer att köra servicetrafiken i Grums och Säffle. Det står klart efter att Värmlandstrafiks upphandling nu är genomförd.

I de övriga fem områdena i länet vann Keolis servicetrafikupphandlingen, men i alla dessa områden är den överklagad.

De nuvarande kontrakten i servicetrafiken går ut 30 juni och för att inte kunderna ska bli drabbade av den juridiska processen gör nu Värmlandstrafik en direktupphandling med Keolis. Ett kontrakt som startar 1 juli och som sträcker sig till att börja med ett år framåt, meddelar Värmlandstrafik.

I de övriga fem områdena i länet vann Keolis servicetrafikupphandlingen, men i alla dessa områden är den överklagad.

De nuvarande kontrakten i servicetrafiken går ut 30 juni och för att inte kunderna ska bli drabbade av den juridiska processen gör nu Värmlandstrafik en direktupphandling med Keolis. Ett kontrakt som startar 1 juli och som sträcker sig till att börja med ett år framåt, meddelar Värmlandstrafik.