2016-04-13 15:43

2016-04-13 15:46

Rekordintresse för polisfilm

TORSBY/SVERIGE

I september spelade polisen in en instruktionsfilm för hur trafikanter ska bete sig när ett utryckningsfordon plötsligt dyker upp i backspegeln. Delar av filmen spelades in i Torsby med lokala polisen Linda Olsson bakom ratten. Nu har filmen haft premiär på sociala medier.

– Filmen från Torsby blev snabbt Polisens mest visade film någonsin. Vi nådde en miljon unika visningar redan första dygnet och tittarsiffran är nu 1,2 miljoner visningar, skriver polisens fotograf Lars Hedelin i ett mejl till NWT.

 

– Filmen från Torsby blev snabbt Polisens mest visade film någonsin. Vi nådde en miljon unika visningar redan första dygnet och tittarsiffran är nu 1,2 miljoner visningar, skriver polisens fotograf Lars Hedelin i ett mejl till NWT.