2016-08-25 16:25

2016-08-25 16:25

Tuff match för Lysvik

DIVISION 3: Förlorade med 5–2

Lysviks IF:s damer fortsätter att möta hårt motstånd i trean. Onsdagens bortamatch mot Skattkärr slutade 5–2

Skattkärr tog ledningen redan i andra minuten genom mål av Julia Schøien Fritjofsson. Efter 23 minuter kvitterade Lysviks Matilda Arlestrand Svensson. Strax innan första halvleks slut återtog Skattkärr ledningen med 2–1 genom Ebba Pukari Jeppsson i 39:e minuten.

Andra halvlek var mållös fram till 61:a minuten, då Lina Dahlgren kvitterade 2–2. I 78:e minuten gjorde Skattkärrs Maja Nilsson ett straffmål som strax följdes upp av ännu ett mål av Julia Schøien Fritjofsson. Även Ebba Pukari Jeppsson fick in ett andra mål i 87:e minuten. Matchen slutade således 5–2.

Skattkärr tog ledningen redan i andra minuten genom mål av Julia Schøien Fritjofsson. Efter 23 minuter kvitterade Lysviks Matilda Arlestrand Svensson. Strax innan första halvleks slut återtog Skattkärr ledningen med 2–1 genom Ebba Pukari Jeppsson i 39:e minuten.

Andra halvlek var mållös fram till 61:a minuten, då Lina Dahlgren kvitterade 2–2. I 78:e minuten gjorde Skattkärrs Maja Nilsson ett straffmål som strax följdes upp av ännu ett mål av Julia Schøien Fritjofsson. Även Ebba Pukari Jeppsson fick in ett andra mål i 87:e minuten. Matchen slutade således 5–2.