2016-07-11 10:41

2016-07-11 10:42

55 friidrottsmedaljer till IFK Sunnes aktiva

FRIIDROTT: Cirka 200 tävlade på Fryxellska IP

Under helgen arrangerades den traditionella friidrottstävlingen Sunnespelen vid Fryxellska IP. IFK Sunne friidrott höll sig väl framme i resultatlistorna och tog hem hela 55 medaljer.

Det blev närmare bestämt 20 guld, 20 silver och 15 brons i klasserna från P8 och F8 upp till kvinnor och män. 31 klubbar från främst Värmland men även från Norge och andra delar av Sverige hade anmält totalt cirka 200 deltagare och IFK Sunne friidrott, som tävlade med 33 aktiva, höll sig alltså väl framme i resultatlistorna.

Allra flest medaljer gick till Evelina Olsson, F8, som tog hem fem medaljer, silver i grenarna 400 meter, höjd och längd och brons på 60 meter och kula. Emilia Kjellberg tog tre guld och ett silver medan Linnea Nermark knep två guld och två silver. Fanny Jansson, F15, fick med sig tre guld hem, precis som Ebba Vold Johannesson gjorde i klassen F10. Bland killarna vann Adam Larsson, P12, två grenar.

Det blev närmare bestämt 20 guld, 20 silver och 15 brons i klasserna från P8 och F8 upp till kvinnor och män. 31 klubbar från främst Värmland men även från Norge och andra delar av Sverige hade anmält totalt cirka 200 deltagare och IFK Sunne friidrott, som tävlade med 33 aktiva, höll sig alltså väl framme i resultatlistorna.

Allra flest medaljer gick till Evelina Olsson, F8, som tog hem fem medaljer, silver i grenarna 400 meter, höjd och längd och brons på 60 meter och kula. Emilia Kjellberg tog tre guld och ett silver medan Linnea Nermark knep två guld och två silver. Fanny Jansson, F15, fick med sig tre guld hem, precis som Ebba Vold Johannesson gjorde i klassen F10. Bland killarna vann Adam Larsson, P12, två grenar.