2016-04-25 09:34

2016-04-25 09:34

Sunne Ryttarförening tvåa

HÄSTHOPPNING: Fin inledning på säsongen

I lördags var det dags för första deltävlingen i division 3-hoppningen för ponny.

Tävlingen arrangerades hos Karlstads ridklubb och Sunne Ryttarförenings ponnytjejer fick en fin inledning på säsongen då de slutade på andra plats av totalt tio lag, efter segrande Eda Ryttarförening. I division tre-hoppningen ingår totalt tre deltävlingar under våren. Nästa tävling arrangeras hos Eda Ryttarförening den 8 maj och division 3 avslutas sedan hos Bellevue Ponnyridklubb på nationaldagen. I silverlaget ingick Elsa Stodne och Poetic Eddieson, Tuva Rydberg och Music Sun, Alice Ehn och Rockislands Heather´s Boy, Lova Ragnerup och Miss Bibi, Tilde Olsson och Karl XIII. Evelina Olsson och Ellinore Edgren var hejarklack.

Tävlingen arrangerades hos Karlstads ridklubb och Sunne Ryttarförenings ponnytjejer fick en fin inledning på säsongen då de slutade på andra plats av totalt tio lag, efter segrande Eda Ryttarförening. I division tre-hoppningen ingår totalt tre deltävlingar under våren. Nästa tävling arrangeras hos Eda Ryttarförening den 8 maj och division 3 avslutas sedan hos Bellevue Ponnyridklubb på nationaldagen. I silverlaget ingick Elsa Stodne och Poetic Eddieson, Tuva Rydberg och Music Sun, Alice Ehn och Rockislands Heather´s Boy, Lova Ragnerup och Miss Bibi, Tilde Olsson och Karl XIII. Evelina Olsson och Ellinore Edgren var hejarklack.