2016-03-22 08:55

2016-03-22 08:55

Ida tog SM-guld

FREESTYLE

Det blev en fullträff för Sunne AK:s Ida Martinsson när SM i puckelpist avgjordes i Funäsdalen under helgen.

I den branta pisten tog Ida ett silver under lördagens singeltävling, knappt slagen av Gefles Hanna Hansson.

Under söndagen kördes parallelltävlingen. En revanschsugen Ida tog en övertygande seger i semifinalen och ställdes i finalen mot lördagens segrare. Denna gång blev det revansch för Ida, med ett snabbt och mycket tekniskt bra åk där även hoppen satt bra. Ida som är yngst i klassen ungdom kunde sätta punkt för en bra säsong med ett efterlängtat SM-guld.

I klassen kids stod Sunnes Vilgot Storm och Lukas Lennartsson även de för fina prestationer genom att bli åtta respektive 12:a.

 

 

I den branta pisten tog Ida ett silver under lördagens singeltävling, knappt slagen av Gefles Hanna Hansson.

Under söndagen kördes parallelltävlingen. En revanschsugen Ida tog en övertygande seger i semifinalen och ställdes i finalen mot lördagens segrare. Denna gång blev det revansch för Ida, med ett snabbt och mycket tekniskt bra åk där även hoppen satt bra. Ida som är yngst i klassen ungdom kunde sätta punkt för en bra säsong med ett efterlängtat SM-guld.

I klassen kids stod Sunnes Vilgot Storm och Lukas Lennartsson även de för fina prestationer genom att bli åtta respektive 12:a.