2016-03-08 12:01

2016-03-08 12:01

Att bry sig räddar liv

MEDMÄNSKLIGHET

Många visar mod och gör fantastiska insatser. Vi har många vardagshjältar.

Jag har särskilt beundrat Erica Sjöström i Drifters som under så lång tid på sitt otroliga sätt bryr sig och bjuder på sig själv, som artist och musiklärare och pedagog. Hon är ambitiös och kunnig och samtidigt så öppen, enkel och ödmjuk. Hennes varma innerlighet berör på minsta cell och smälter isberget inom oss.

Ericas magi är ett fint föredöme. Ja, medmänsklighet sprider sig som ringarna på vattnet.

Harry

Jag har särskilt beundrat Erica Sjöström i Drifters som under så lång tid på sitt otroliga sätt bryr sig och bjuder på sig själv, som artist och musiklärare och pedagog. Hon är ambitiös och kunnig och samtidigt så öppen, enkel och ödmjuk. Hennes varma innerlighet berör på minsta cell och smälter isberget inom oss.

Ericas magi är ett fint föredöme. Ja, medmänsklighet sprider sig som ringarna på vattnet.

Harry

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.