2016-08-25 16:26

2016-08-25 16:26

Vem har bästa äppelreceptet?

TÄVLING: Vinn biljetter till Äpplets dag

Smaklig vinnare. Nu prunkar trädgårdarna av höstens godsaker – och det ser ut att bli ett riktigt bra äppelår! Sitter du inne med ett riktigt bra äppelrecept? Då ska du vara med i Fryksdalsbygdens tävling!

Vi är på jakt efter det smaskigaste äppelrecept som våra läsare kan frambringa. Det kan vara en paj, en gryta, ett bröd eller kanske en drink – det enda kravet är att det ska innehålla äpple. Men det är snabba ryck! Senast onsdag den 31 augusti vill vi ha ditt bidrag.

Du kan maila receptet till redaktion@fryksdalsbygden.se eller skicka det med vanlig post till Fryksdalsbygden, Storgatan 22, 686 30 Sunne. Märk i vilket fall som helst mailet/brevet med ”äppeltävling”. Glöm inte att ange namn och telefonnummer och bifoga om möjligt gärna en bild på den färdiga rätten!

Det vinnande bidraget publiceras i Fryksdalsbygden fredag den 2 september. Vinnaren får även två inträdesbiljetter till Äpplets dag på Mårbacka lördag den 3 september samt två dubbeltrisslotter.

Lycka till!

Vi är på jakt efter det smaskigaste äppelrecept som våra läsare kan frambringa. Det kan vara en paj, en gryta, ett bröd eller kanske en drink – det enda kravet är att det ska innehålla äpple. Men det är snabba ryck! Senast onsdag den 31 augusti vill vi ha ditt bidrag.

Du kan maila receptet till redaktion@fryksdalsbygden.se eller skicka det med vanlig post till Fryksdalsbygden, Storgatan 22, 686 30 Sunne. Märk i vilket fall som helst mailet/brevet med ”äppeltävling”. Glöm inte att ange namn och telefonnummer och bifoga om möjligt gärna en bild på den färdiga rätten!

Det vinnande bidraget publiceras i Fryksdalsbygden fredag den 2 september. Vinnaren får även två inträdesbiljetter till Äpplets dag på Mårbacka lördag den 3 september samt två dubbeltrisslotter.

Lycka till!