2016-07-11 13:52

2016-07-11 13:52

Djungelboken intar scenen

SUNNE: Mowgli, Baloo och Bagheera besöker Kolsnäs

Under helgen spelades de första tre av totalt nio föreställningar av barnteatern Djungelboken på Kolsnäs stora dansbana.

Det är produktionsbolaget Besterman AB som står bakom arrangemanget, och barnteatern framförs av Kultkompaniet från Borås. Och som sig bör finns björnen Baloo, pantern Bagheera, Mowgli, tigern Sherekahn och alla de andra kända karaktärerna i Djungelboken på plats på scenen.

Kultkompaniet har ett intensivt schema i sommar och spelar även Pippi Långstrump, Karius och Baktus och Folk och rövare i Kamomilla stad på andra orter runt om i Sverige. I Sunne blir det ytterligare sex föreställningar av Djungelboken, kommande två helger.

– Vi ser att barnen gillar teatern. Köper man förköp ingår även pannkaksbuffé innan föreställningen, berättar Peter Besterman.

Det är produktionsbolaget Besterman AB som står bakom arrangemanget, och barnteatern framförs av Kultkompaniet från Borås. Och som sig bör finns björnen Baloo, pantern Bagheera, Mowgli, tigern Sherekahn och alla de andra kända karaktärerna i Djungelboken på plats på scenen.

Kultkompaniet har ett intensivt schema i sommar och spelar även Pippi Långstrump, Karius och Baktus och Folk och rövare i Kamomilla stad på andra orter runt om i Sverige. I Sunne blir det ytterligare sex föreställningar av Djungelboken, kommande två helger.

– Vi ser att barnen gillar teatern. Köper man förköp ingår även pannkaksbuffé innan föreställningen, berättar Peter Besterman.