2016-06-18 16:30

2016-06-18 16:30

Sommarlandet nyinvigdes

SUNNE: Flera nya attraktioner på plats

Under lördagen öppnade Sunne Sommarland och på plats fanns Grönklittsgruppens vd Mark Baljeu.

– Idag känns det fantastiskt. Det har gått fort sedan vi tog över och personalen har gjort ett otroligt jobb med att göra anläggningen öppningsbar. I år har vi fyra nya attraktioner; en stor hoppkudde, uppblåsbar hinderbana, minibåtar och om några veckor öppnar vi wipe-out, som är en hinderbana på vatten. Vår ambition är att få anläggningen att växa och att implementera fler aktiviteter så att man även kan göra annat än bada här, berättar han.

– Idag känns det fantastiskt. Det har gått fort sedan vi tog över och personalen har gjort ett otroligt jobb med att göra anläggningen öppningsbar. I år har vi fyra nya attraktioner; en stor hoppkudde, uppblåsbar hinderbana, minibåtar och om några veckor öppnar vi wipe-out, som är en hinderbana på vatten. Vår ambition är att få anläggningen att växa och att implementera fler aktiviteter så att man även kan göra annat än bada här, berättar han.