2016-06-17 13:18

2016-06-17 13:18

Bästa kompisar utsedda

GRÄSMARK: Snälla och omtänksamma elever

I samband med en stämningsfull och en musikaliskt högkvalitativ skolavslutning i Gräsmarks kyrka på torsdagskvällen prisades Laura Van Brouwershaven och Hilda Larsson som skolans bästa kompisar utsedda av sina skolkamrater och lärare.

Enligt motiveringarna är de snälla, omtänksamma och låter alla få vara med i leken. Kort och gott är de kompisar som alltid ställer upp för andra och därigenom goda förebilder för vad som är en bra kompis.

Det är sjunde året som priset delas ut och lärare och personal vid Gräsmarks skola värdesätter prisets betydelse för skolans arbete mot mobbning.

Vid sidan av ära, diplom och applåder tilldelades Laura och Hilda också 500 kronor vardera i pris.

Marcus Ednarsson

Enligt motiveringarna är de snälla, omtänksamma och låter alla få vara med i leken. Kort och gott är de kompisar som alltid ställer upp för andra och därigenom goda förebilder för vad som är en bra kompis.

Det är sjunde året som priset delas ut och lärare och personal vid Gräsmarks skola värdesätter prisets betydelse för skolans arbete mot mobbning.

Vid sidan av ära, diplom och applåder tilldelades Laura och Hilda också 500 kronor vardera i pris.

Marcus Ednarsson