2016-06-08 09:41

2016-06-08 09:41

Tre träffar på Ekebyvallen

ROTTNEROS: Marcusdagen, Kristerdagen och Elfsborgsdagen

Rottneros IK kommer att arrangera tre återvändarträffar på Ekebyvallen i sommar, i samband med klubbens A-lagsmatcher.

Första träffen som arrangeras den första juli har fått namnet ”Marcusdagen”. Marcus Gullström har spelat 553 matcher i Rottneros färger och man har bjudit in alla tränare han haft sedan han kom till klubben 1995. Man har även bjudit in Tommy Nyback som har spelat näst flest matcher, närmare bestämt 527 stycken.

Nästa träff blir den 7 juli och den kallas ”Kristerdagen”. Krister Nilsson från Arvika var tränare 1977–79 och man har till den träffen bjudit in alla seniorspelare som var aktiva under denna period.

Lördag den 13 augusti arrangeras sista träffen som kallas ”Elfsborgsdagen”. Allsvenska Elfsborg mötte Rottneros på Ekebyvallen 1965 och klubben har bjudit in alla spelare som spelade för klubben i den matchen.

Första träffen som arrangeras den första juli har fått namnet ”Marcusdagen”. Marcus Gullström har spelat 553 matcher i Rottneros färger och man har bjudit in alla tränare han haft sedan han kom till klubben 1995. Man har även bjudit in Tommy Nyback som har spelat näst flest matcher, närmare bestämt 527 stycken.

Nästa träff blir den 7 juli och den kallas ”Kristerdagen”. Krister Nilsson från Arvika var tränare 1977–79 och man har till den träffen bjudit in alla seniorspelare som var aktiva under denna period.

Lördag den 13 augusti arrangeras sista träffen som kallas ”Elfsborgsdagen”. Allsvenska Elfsborg mötte Rottneros på Ekebyvallen 1965 och klubben har bjudit in alla spelare som spelade för klubben i den matchen.