2016-06-08 11:36

2016-06-08 11:36

Flis på gång

SUNNE

Nu är underhållsarbetet på Åmbergsbanan och spåren i Sundsberget i startgroparna enligt fritidschef Henrik Rundqvist.

– De ekonomiska resurserna gör att det är flis vi har att tillgå. Vi har kört ut flis till området och det kommer att läggas ut på de dåliga partierna längs banorna vilken dag som helst. Problemet har varit att den vagn som flisen ska körat ut med har varit trasig. Men nu är den lagad, så nu finns det inte längre något att skylla på. Senast nästa vecka ska arbetet göras, berättar han.

– De ekonomiska resurserna gör att det är flis vi har att tillgå. Vi har kört ut flis till området och det kommer att läggas ut på de dåliga partierna längs banorna vilken dag som helst. Problemet har varit att den vagn som flisen ska körat ut med har varit trasig. Men nu är den lagad, så nu finns det inte längre något att skylla på. Senast nästa vecka ska arbetet göras, berättar han.