2016-03-10 16:41

2016-03-10 16:41

Bra premiär för Kvinnokafét

SUNNE: "Jag vill att 100 kommer varje dag"

Det nya Kvinnokafét i Megafons lokaler har haft en bra start med över 100 besökare första dagen. Nu hoppas projektledarna på att intresset växer för varje vecka.

I går kom bara sju, åtta personer, men övriga dagar har det varit betydligt mer folk i lokalerna, berättar projektledaren Medine Yildiz.

– På öppningsdagen i tisdags då vi firade Internationella kvinnodagen kom 120 stycken, som fikade och dansade magdans. Tiden 10–14 passar inte så många Sunnebor, som jobbar om dagarna. Men vi hoppas på att kunna nå ut till många fler, och framför allt de boende på flyktingförläggningarna. Jag vill att 100 kommer varje dag!

I går kom bara sju, åtta personer, men övriga dagar har det varit betydligt mer folk i lokalerna, berättar projektledaren Medine Yildiz.

– På öppningsdagen i tisdags då vi firade Internationella kvinnodagen kom 120 stycken, som fikade och dansade magdans. Tiden 10–14 passar inte så många Sunnebor, som jobbar om dagarna. Men vi hoppas på att kunna nå ut till många fler, och framför allt de boende på flyktingförläggningarna. Jag vill att 100 kommer varje dag!