2016-03-09 18:42

2016-03-09 18:42

"Låna en svensk" i Sunne

SUNNE

Nästa tisdag klockan 16 testar Sunne bibliotek ett projekt tillsammans med SFI under namnet ”Låna en svensk”.

Tanken är att 20 nyanlända och 20 ”etablerade” svenskar ska lottas ihop två och två, umgås en timme och prata svenska. Fika samt en samtalsförlösande ”babbelburk” ingår, dessutom får de etablerade en lunchkupong på Saffran & vitlök som tack för hjälpen. Den som är intresserad kan anmäla sig till biblioteket.

Tanken är att 20 nyanlända och 20 ”etablerade” svenskar ska lottas ihop två och två, umgås en timme och prata svenska. Fika samt en samtalsförlösande ”babbelburk” ingår, dessutom får de etablerade en lunchkupong på Saffran & vitlök som tack för hjälpen. Den som är intresserad kan anmäla sig till biblioteket.