2016-02-29 17:43

2016-02-29 17:59

"Knarkfabrikens" huvudman får sänkt straff

STÖPAFORS

Tingsrätten dömde mannen till två år och tre månaders fängelse för narkotikabrott.

Hovrätten anser att han gjort sig skyldig till grovt narkotikabrott – men sänker ändå straffet till två års fängelse eftersom han suttit häktad så länge.

Mannen pekades ut som huvudman i den härva som rullades upp i Stöpafors, där han tillsammans med två kumpaner startade en ”knarkfabrik”. Polisen slog till mot gården i mitten av juli förra året och hittade såväl haschodling som utrustning för knarktillverkning.

Hovrätten anser att han gjort sig skyldig till grovt narkotikabrott – men sänker ändå straffet till två års fängelse eftersom han suttit häktad så länge.

Mannen pekades ut som huvudman i den härva som rullades upp i Stöpafors, där han tillsammans med två kumpaner startade en ”knarkfabrik”. Polisen slog till mot gården i mitten av juli förra året och hittade såväl haschodling som utrustning för knarktillverkning.