2016-02-20 19:40

2016-02-20 19:40

"Publiken här är klockren"

SUNNE: Nya generationen standup-komiker på turné i Värmland

Carl Stanley och Ludde Samuelsson är två unga standupkomiker som vet var den bästa publiken finns.
– I Värmland förstås, utbrister Ludde Samuelsson.

Carl Stanley utvecklar resonemanget under en pratstund före framträdandet på Teaterbiografen i Sunne.

– Ni är väldigt lyhörda här i Värmland. Stand up handlar ju om att artist och publik är på samma våglängd och här blir det lätt ganska härlig stämning. Vi kommer säkert att komma tillbaka hit snart. Värmland är på väg att bli ett stort stand up-län, säger han.

Carl Stanley utvecklar resonemanget under en pratstund före framträdandet på Teaterbiografen i Sunne.

– Ni är väldigt lyhörda här i Värmland. Stand up handlar ju om att artist och publik är på samma våglängd och här blir det lätt ganska härlig stämning. Vi kommer säkert att komma tillbaka hit snart. Värmland är på väg att bli ett stort stand up-län, säger han.