2016-02-15 11:07

2016-02-15 11:07

Svensby skola evakuerades

SUNNE

Brandlarmet utlöstes på Svensby skola i Västra Ämtervik på måndagsförmiddagen.

Skolan evakuerades och räddningstjänsten var snabbt på plats och sökte igenom hela skolan noggrant. Det visade sig att det inte var någon brand, utan ånga från köket som utlöst brandlarmet. Utrymningen gick lugnt till väga, och rektor Anna Ullenius berättar att alla barn skötte sig exemplariskt, enligt Sunne kommuns hemsida.

Skolan evakuerades och räddningstjänsten var snabbt på plats och sökte igenom hela skolan noggrant. Det visade sig att det inte var någon brand, utan ånga från köket som utlöst brandlarmet. Utrymningen gick lugnt till väga, och rektor Anna Ullenius berättar att alla barn skötte sig exemplariskt, enligt Sunne kommuns hemsida.