2016-01-12 13:11

2016-01-12 13:11

Sunnerevyn kör på

SUNNE

Efter flera år i träda gjorde Sunnerevyn comeback med premiär på nyårsaftonen.

– Vi räknar med att 2 000 personer har sett det här spektaklet efter den extrainsatta föreställningen på lördag. Det har varit en otrolig respons från publiken och vi som har arrangerat har haft väldigt kul, säger Reine Flodin, ordförande i Sunne musik- och revyförening, som räknar med ett välbehövligt ekonomiskt tillskott efter tolv föreställningar.

Än är det oklart om det sätts upp en ny revy 2016/2017.

 

– Vi räknar med att 2 000 personer har sett det här spektaklet efter den extrainsatta föreställningen på lördag. Det har varit en otrolig respons från publiken och vi som har arrangerat har haft väldigt kul, säger Reine Flodin, ordförande i Sunne musik- och revyförening, som räknar med ett välbehövligt ekonomiskt tillskott efter tolv föreställningar.

Än är det oklart om det sätts upp en ny revy 2016/2017.