2015-12-01 09:47

2015-12-01 09:47

Sagolik men snöfri advent

SUNNE: Nu är det jul i centrum Dan Enwall

Nu är juletiden officiellt här.

Sagolika jul på första advent lockade med tomtar, ponnyridning, brandbil och uppträdande. Och brandbilen passade extra bra eftersom ordinarie uppträdande fick ersättas med eldshow av Emil Söderquist från Karlstad. Evenemangsgeneralen var nöjd med dagen. ”Det känns alltid som besökarna är få eftersom folk är så utspridda, men det har gått bra, även om det alltid blir mysigare med lite snö”, sa han.

Sagolika jul på första advent lockade med tomtar, ponnyridning, brandbil och uppträdande. Och brandbilen passade extra bra eftersom ordinarie uppträdande fick ersättas med eldshow av Emil Söderquist från Karlstad. Evenemangsgeneralen var nöjd med dagen. ”Det känns alltid som besökarna är få eftersom folk är så utspridda, men det har gått bra, även om det alltid blir mysigare med lite snö”, sa han.