2015-10-26 14:42

2015-10-26 14:42

Tobias Eriksson (S) måste vila tre veckor

SUNNE

Tobias Eriksson (S), kommunstyrelsens ordförande i Sunne, blir sjukskriven igen. Sviterna efter fallet i en trappa i hemmet för några veckor sedan sitter i.

Vid fallet ådrog sig Eriksson skador på både en nackkota och en halsryggkota samt ett ligament.

– Jag försökte komma tillbaka och det har ju varit en del att stå i sista tiden om man säger så, och när jag satt i möten en hel dag för cirka en vecka sedan kände jag tydligt att kroppen sa ifrån. Jag måste ta det lugnare.

Eriksson kommer att vila åtminstone fram till nästa ordinarie kommunstyrelsesammanträde den 17 november. På ett extrainsatt kommunstyrelsemöte under måndag eftermiddag tas beslut om hans ersättare. S i Sunne har föreslagit Linda Johansson.

 

Vid fallet ådrog sig Eriksson skador på både en nackkota och en halsryggkota samt ett ligament.

– Jag försökte komma tillbaka och det har ju varit en del att stå i sista tiden om man säger så, och när jag satt i möten en hel dag för cirka en vecka sedan kände jag tydligt att kroppen sa ifrån. Jag måste ta det lugnare.

Eriksson kommer att vila åtminstone fram till nästa ordinarie kommunstyrelsesammanträde den 17 november. På ett extrainsatt kommunstyrelsemöte under måndag eftermiddag tas beslut om hans ersättare. S i Sunne har föreslagit Linda Johansson.