2017-06-14 15:37

2017-06-14 15:37

Prisad trädgård visas på söndag

LUNDSBERG: Paret Wålstedt öppnar trädgårdsgrinden

På söndag, den 18 juni, håller paret Kerstin och Yngve Wålstedt öppen trädgård vid sin Villa Furuvik i Lundsberg.

Det är en privat bostad och trädgård, som denna söndag håller öppet för alla intresserade.

Det är två passionerade trädgårdsodlare som ligger bakom den vackra trädgården, som till och med fått pris. ”Parkliknande” och ”välskött” men också ”imponerande kompost” var positivt laddade värdeord i motiveringen när Villa Furuviks trädgård fick första pris i Hushållningssällskapets tävling om östra Värmlands vackraste trädgård 2012.

Det är en privat bostad och trädgård, som denna söndag håller öppet för alla intresserade.

Det är två passionerade trädgårdsodlare som ligger bakom den vackra trädgården, som till och med fått pris. ”Parkliknande” och ”välskött” men också ”imponerande kompost” var positivt laddade värdeord i motiveringen när Villa Furuviks trädgård fick första pris i Hushållningssällskapets tävling om östra Värmlands vackraste trädgård 2012.