2016-06-07 16:18

2016-06-07 16:18

Stor båtfest när klubb fyller 50

STORFORS: Förberedelser i veckan inför jubileum

På lördag firar Storfors båtklubb 50 år med stor fest i båthamnen. Då utlovas ponnyridning, coverband, fiskdamm, loppis, balansgång över ån och servering. 50-års-jubileet kommer att pågå under hela eftermiddagen och troligen långt in på kvällen om folk stannar kvar. Coverbandet Hotlanders och Storfors Dragspelsklubb, som underhåller på eftermiddagen, blir avlösta av en trubadur på kvällen. Den mest spektakulära punkten blir troligen balansgången över ån mellan hamnen och den lilla ön som pågår under eftermiddagen.

På lördag firar Storfors båtklubb 50 år med stor fest i båthamnen. Då utlovas ponnyridning, coverband, fiskdamm, loppis, balansgång över ån och servering. 50-års-jubileet kommer att pågå under hela eftermiddagen och troligen långt in på kvällen om folk stannar kvar. Coverbandet Hotlanders och Storfors Dragspelsklubb, som underhåller på eftermiddagen, blir avlösta av en trubadur på kvällen. Den mest spektakulära punkten blir troligen balansgången över ån mellan hamnen och den lilla ön som pågår under eftermiddagen.