2015-12-18 08:23

2015-12-18 08:23

Asylboende måste stänga

STORFORS

Asylboendet på Industrigatan i Storfors måste stänga, lokalerna är inte godkända för ändamålet. Det har den gemensamma myndighetsnämnden för Storfors och Karlskoga beslutat.

Beslutet innebär att ägarna till fastigheten är belagda med ett vite på 420 000 kronor om inte lokalerna är tömda senast den 8 februari. Ett nytt lika stort vite ska sedan utgå var fjortonde dag tills dessa att lokalerna är återställda till näringslivsverksamhet och inte boende.

 

Beslutet innebär att ägarna till fastigheten är belagda med ett vite på 420 000 kronor om inte lokalerna är tömda senast den 8 februari. Ett nytt lika stort vite ska sedan utgå var fjortonde dag tills dessa att lokalerna är återställda till näringslivsverksamhet och inte boende.