2015-11-03 22:26

2015-11-03 22:26

Tio nya jobb till Storfors

STORFORS

Centurion Equity, ett företag som utvecklat ett förbetalt Mastercard, öppnar ett kundservicecenter i Centrumhuset i Storfors under första kvartalet av 2016. Det ger tio nya jobb till Storfors.

– Vi kommer att utbilda 10-15 personer som sedan ska jobba med olika uppgifter i kundservicecentret. Det kan handla om support, registrera ansökningar, spärra kort, ta emot ansökningar, uttagsautomater eller att packa och skicka material. Vi står under tillsyn av finansinspektionen vilket också betyder en stor administration, säger Carl Armitage, delägare i företaget.

Företaget är idag etablerat i Karlstad med tio anställda. Nu planerar man en expansion i Sverige. Att företaget väljer att satsa i Storfors beror bland annat på att de vill jobba mot landsbygden och på de kontakter som de haft med näringslivsutvecklare Börje Andersson.

– Vi kommer att utbilda 10-15 personer som sedan ska jobba med olika uppgifter i kundservicecentret. Det kan handla om support, registrera ansökningar, spärra kort, ta emot ansökningar, uttagsautomater eller att packa och skicka material. Vi står under tillsyn av finansinspektionen vilket också betyder en stor administration, säger Carl Armitage, delägare i företaget.

Företaget är idag etablerat i Karlstad med tio anställda. Nu planerar man en expansion i Sverige. Att företaget väljer att satsa i Storfors beror bland annat på att de vill jobba mot landsbygden och på de kontakter som de haft med näringslivsutvecklare Börje Andersson.