2016-01-29 22:17

2016-01-29 22:17

Team Ahlmarks obesegrade

CURLING: Lag Sigfridsson väntar

Efter de inledande fem matcherna i SM-veckan i Piteå är Team Ahlmarks nolla i förlustkolumnen fortfarande intakt – en bedrift de är ensamma att stoltsera med i damklassen.

Torsdagens sena viktoria mot Team ÅF från Sundbyberg följdes under fredagen upp av en 6–5-seger mot Team Celebra från Gävle. Innan fredagen sammanfattades besegrades även IK Fyris (7–3) från Uppsala av de regerande mästarna från Karlstad.

Under lördagen väntar mästerskapets elddop då värmländskorna ställs emot antagonisten Lag Sigfridsson.

Även Lag Edin briljerar i Norrland. De regerande världs- och europamästarna triumferade mot Lag Andersson från IK Fyris under fredagen. Slutresultatet skrevs till 10–2 och innebar att Karlstadslaget inkasserade sin tredje raka vinst.

Torsdagens sena viktoria mot Team ÅF från Sundbyberg följdes under fredagen upp av en 6–5-seger mot Team Celebra från Gävle. Innan fredagen sammanfattades besegrades även IK Fyris (7–3) från Uppsala av de regerande mästarna från Karlstad.

Under lördagen väntar mästerskapets elddop då värmländskorna ställs emot antagonisten Lag Sigfridsson.

Även Lag Edin briljerar i Norrland. De regerande världs- och europamästarna triumferade mot Lag Andersson från IK Fyris under fredagen. Slutresultatet skrevs till 10–2 och innebar att Karlstadslaget inkasserade sin tredje raka vinst.